Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Σχόλιο για ΔΤΡ, 25άρη και ΓΔ

Ο τραπεζικός δείκτης έχει μάλλον άσχημη εικόνα, μετά την κορυφή του Οκτωβρίου και το πρώτο σκέλος της πτώσης, βρίσκεται σε πλαγιοκαθοδική κίνηση.
Ο ΔΤΡ έχει χάσει τη στήριξη της γραμμής τάσης S1 που σηματοδότησε την άνοδο απο τον Ιούνιο, την εβδομάδα που πέρασε προσπάθησε να μη χάσει επαφή με την S1 χωρίς όμως να μπορέσει να την υπερβεί. Από κάτω υπάρχει η στήριξη της S2 που είναι ασθενής.
Για να μπορέσει να δημιουργήσει θετική προοπτική, θα πρέπει να περάσει την R και τους KMO  που κρέμονται απειλητικά από πάνω του.
Θεωρώ πως μια υποχώρηση του είναι μέσα στα ενδεχόμενα και δε θα πρέπει να μας εκπλήξει αν συμβεί.
Θεωρώ λιγότερο πιθανό ενδεχόμενο την ανοδική διάσπαση της S1.


Ο νέος FTASE 25άρης εκτελεί πλάγια κίνηση. Έχει χάσει τη στήριξη της S, την εβδομάδα που πέρασε προσπάθησε να μη χάσει την επαφή με τη γραμμή τάσης χωρίς όμως να την υπερβεί.
Λόγω της αλλαγής στη σύνθεση του δείκτη, η πρόβλεψη δεν είναι εύκολη, σίγουρα υπάρχουν  περισσότερες πιθανότητες στην ανοδική προοπτική σε σχέση με τον τραπεζικό δείκτη.


Πολύ καλύτερη είναι η εικόνα του ΓΔ, ο οποίος βρίσκεται σε πλάγια κίνηση.
Ο ΓΔ δεν έχει χάσει τη στήριξη της S, βρίσκεται σε επαφή με την R1 και είναι πιθανή η ανοδική διάσπαση της.
Είναι επιθυμητή η αυτονόμηση του ΓΔ από τον ΔΤΡ και τον 25άρη. Η εικόνα πολλών μετοχών κυρίως του 40άρη είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη σε αντίθεση με την εικόνα των τραπεζικών μετοχών.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα δούμε τα διαγράμματα μετοχών που έχουν ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου