Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΓΔ, μια μεγαλύτερη εικόνα

Ας δούμε ένα σενάριο που έχει πιθανότητες να επαληθευθεί και να κινηθούμε σύμφωνα με αυτό τους πρώτους μήνες του νέου έτους.
Θα ρίξουμε σήμερα μια ματιά στη μεγαλύτερη εικόνα του ΓΔ, στο εβδομαδιαίο διάγραμμα στο οποίο παρατηρούμε:
  • Ο ΓΔ έχει στηριχθεί αξιόπιστα σε όλη την άνοδο από τον Ιούνιο έως τώρα στη γραμμή τάσης S. Για το λόγο αυτό η S είναι σημαντική γραμμή και καλό θα είναι να μη διασπασθεί καθοδικά.
  • O ΓΔ πέρασε μετά από διορθωση και συσσώρευση σχεδόν δύο μηνών τη γραμμή αντίστασης R.
  • O ΓΔ την εβδομάδα που πέρασε, σταμάτησε ακριβώς πάνω στη γραμμή Ν.
  • Η γραμμή Ν αν διασπασθεί έγκυρα τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα επιβεβαιώσει σχηματισμό αντίστροφου ΩΚΩ, ο οποίος θα σημαίνει επιβεβαιωμένα την αντιστροφή της μεσοπρόθεσμης καθοδικής τάσης.
  • Ο σχηματισμός ανάποδου ΩΚΩ είναι σημειωμένος στο διάγραμμα, ενώ με τις κάθετες μωβ γραμμές φαίνεται ο ελάχιστος στόχος του σχηματισμού.
  • Σχετικά με τους στόχους της ανοδικής κίνησης: Είναι οι 1260 μον, που προκύπτουν από τον ανάποδο ΩΚΩ, με άλλη μέθοδο προκύπτει η δεύτερη κίτρινη γραμμή με την ένδειξη Σ στις 1352 μον. και επίσης η πάνω κίτρινη γραμμή στις 1470 μον.
Επαναλαμβάνω πως απαραίτητη προυπόθεση για την επιβεβαίωση του παραπάνω ανοδικού σεναρίου είναι η ανοδική διάσπαση της γραμμής λαιμού Ν σε διάστημα 1-3 εβδομάδων.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις φίλες και φίλους Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά με υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, βεβαίως και χρηματιστηριακές επιτυχίες !




3 σχόλια:

  1. Καλα Χριστουγεννα Ηρακλή!!!
    Σου ευχομαι τα καλυτερα για την οικογενεια σου κ σενα προσωπικα...Υγεια πανω απο ολα κ οι επιτυχιες ερχονται με μεράκι κ δουλεια...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρονια πολλα Ηρακλη,με αγαπη,ευτυχια και αισιοδοξια!Φυσικα υγεια πανω απο ολα.Να μεταφερεις τις ευχες μου σε ολη την ακριτικη Ελλαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντώνη κ Μιχάλη ευχαριστώ για τις ευχές σας.
    Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή